Car And med Hjelm Brudt Vind Lille Gul And Road Cykel Motor Hjelm Riding Cykling Tilbehør Uden Lys

Car And med Hjelm Brudt Vind Lille Gul And Road Cykel Motor Hjelm Riding Cykling Tilbehør Uden Lys

Car And med Hjelm Brudt Vind Lille Gul And Road Cykel Motor Hjelm Riding Cykling Tilbehør Uden Lys

  • Kategori: Pynt
  • Produktkode : g188188
  • Status : På lager
  • kr1.07

    kr1.89

Funktioner:

1. God indretning: Den søde rubber duck bærer en sjov hat med en propel.Når vinden blæser, propellen vil rotere.Dette er en unik og interessant duck til at dekorere vores cykler, biler, osv.

2. Unikt design: den gule ænder dekoration er udstyret med interessante hjelme, briller, halskæder, dobbeltklæbende tape, bælter og lys.

3. Funktion: Disse cool ænder har roterende ventilatorvinger på toppen, som kan bringe dig kølig, når du kører, at mindske træthed og tilføje sjovt at vores kørsel.

4. Høj kvalitet i materialer: Disse gule ænder er lavet af sikre og ikke-giftig plast, fiber, som er glat, blød, elastisk, har fremragende touch, og den er ikke let at blive beskadiget.

5. DIY-duck: Bære en guld kæde på duck, sæt den skrue i hjelm til at løse skrueaksel, lægge hjelmen på duck 's hoved, rette briller på duck' s ansigt, og derefter installere den bandage på bunden af ænder.

Beskrivelse:

Duck dekoration kan bruges ikke kun som en cykel, motorcykel bell og en bil ornament, men også som en afslappende og pressure-relief legetøj.Der er også en række tilbehør, herunder vibrationer lys og fast strop til at blive solgt.

Specifikationer:

Materiale: Gummi+Metal

Farve: Gul

Type: Dekoration

Hjelm Type: 17 former (valgfrit)

Tilbehør: Vibrationer lys + fast rem

Pakke Inkluderet:

1pc * Duck med Hjelm

Eller

1 sæt * Vibrationer lys + fast rem (valgfrit)

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags: 12v alarm siren, duck i hjelm, cykel duck, decal hjelm, hjelm lampe, top gul, klistermærke i forruden, duck hjelm, cykelhjelm led, motor cycle tilbehør.


  • Element Vægt: 0.06kg
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good